Design Oostende bv

Oostende

Over Design Oostende bv

Met een jong team van gedreven interieurvormgevers en -architecten biedt Design Oostende een unieke totaalaanpak. DO begeleidt haar klanten stap voor stap zowel bij de inrichting van hun interieur, de indeling van de ruimte en de eindstyling met accessoires. Dankzij onze persoonlijke aanpak mag u rekenen op een geslaagd resultaat, helemaal op maat van uw interieurwensen.

We zoeken een interieurarchitect of interieurvormgever (m/v) die de leiding neemt in ons filiaal DOK, op de Oosteroever van Oostende. DOK is de uitbreiding van de toonzaal van DO aan de Koninginnelaan. DOK inspireert met frisse, tijdloze interieursettings waar design en kunst samenkomen in een stijlvolle mix. DOK presenteert in het kunstaanbod vooral Belgische namen, zowel gevestigde waarden zoals Raveel, Alechinsky en Panamerenko als opkomend Belgisch talent. Elk seizoen kiest DOK een centrale kunstenaar. Zijn of haar werken zullen voor enkele maanden de interieursettings in DOK kleuren.

De naam DOK verwijst naar DO, de initialen van Design Oostende alsook naar de dokken van de Oosteroever – de nieuwe trendy stadswijk in de historische haven van Oostende. Uit dit fascinerend voorhavengebied rijst een volledig nieuwe stad op die luxe en exclusiviteit uitademt – een plek waar DOK zich helemaal thuisvoelt.

This is what we DO

Which job DO you want?

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Design Oostende bv

Geen actuele vacatures.

Sector
Interieurwinkel
Aantal werknemers
12 werknemers
Opgericht in
2020
Telefoon
(+32)59801020 (+32)5980**** Tonen
Locatie
Oostende